Γιατί να προτιμήσετε τα έπιπλα Τηνιακός

H εταιρία ΤΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ε. κατασκευάζει έπιπλα για εσάς από το 1979 με ελληνικά προϊόντα αρίστης ποιότητας, υψηλού σχεδιασμού και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι εξελίξεις της αγοράς και των προϊόντων μας βρίσκουν πάντα ενήμερους ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να παράγουμε έπιπλα σχεδιασμένα για μια ζωή.
Σε πέντε σύγχρονους εκθεσιακούς χώρους, σε Ν. Ιωνία, Χαλάνδρι, Νίκαια, Ηλιούπολη και  στο Ίλιον, θα βρείτε δημιουργίες επίπλων στις καλύτερες τιμές.

Ελληνικά Προϊόντα Κατασκευής μας

Ελληνικά Προϊόντα Κατασκευής μας

Η Τηνιακός με τεχνογνωσία άνω των 40 ετών, κατασκευάζει ποιοτικά, Ελληνικά και οικονομικά έπιπλα που αντέχουν στο χρόνο και παρέχουν επιλογές τόσο σε αποχρώσεις όσο και σε σχέδια.

Στις 5 σύγχρονες εκθέσεις θα βρείτε το σύνολο των προτάσεων της καθώς και καταρτισμένους πωλητές που θα σας εξυπηρετήσουν και θα λύσουν όλες τις απορίες σας για να επιλέξετε τα έπιπλα που ταιριάζουν στο χώρο σας.

Ποικιλία προϊόντων & Επιλογές Αγορών

Στις εκθέσεις μας θα βρείτε πολλές επιλογές σε σχέδια και αποχρώσεις αλλά και όλες τις σύγχρονες επιλογές αγοράς για να αποκτήσετε τα νέα σας έπιπλα εύκολα χωρίς άγχος.
  • Ανέπαφες συναλλαγές
  • Τραπεζική μεταφορά
  • Άτοκες Δόσεις με Πιστωτική Κάρτα
  • Χρηματοδότηση χωρίς προκαταβολή με πολλές δόσεις
Ποικιλία προϊόντων & Επιλογές Αγορών
Μεταφορά & Τοποθέτηση με δικά μας μέσα

Μεταφορά & Τοποθέτηση με δικά μας μέσα

Μεταφέρουμε και τοποθετούμε τα έπιπλα στο χώρο σας χωρίς κανένα πρόβλημα.
Η οργανωμένη παραγωγή και η πάντα ενημερωμένη αποθήκη μας παρέχουν τη δυνατότητα να γίνονται παραδόσεις χωρίς καθυστερήσεις.

Τελικές Τιμές & Service

Οι κρυφές χρεώσεις δεν έχουν θέση στους καναπέδες μας! Όλες οι τιμές που αναφέρουμε τόσο στα έντυπά μας αλλά και στην ιστοσελίδα μας είναι τελικές τιμές μετρητοίς συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Για το σύνολο των επίπλων που κατασκευάζουμε παρέχουμε after sales service και είμαστε δίπλα σας σε ότι και αν χρειαστεί.
Τελικές Τιμές & Service

Η εταιρική παρουσία των επίπλων Τηνιακός

Φροντίζουμε την εταιρική μας παρουσία τόσο online όσο και offline! Θα μας βρείτε στα περισσότερα social media και σχετικές ιστοσελίδες με το χώρο. Επίσης η παρουσία μας τόσο σε εκθέσεις αλλά και σε άλλες μορφές διαφήμισης μας έχει καταστήσει από τα πλέον αναγνωρίσιμα και έμπιστα brand στο αντικείμενο του επίπλου, κάτι που αδιαμφισβήτητα μπορούμε να επαναλαμβάνουμε εδώ και πολλά χρόνια!