Άρθρα

Γιατί να επιλέξω ντυμένο κρεβάτι;

Γιατί να επιλέξω ντυμένο κρεβάτι;

Γιατί να επιλέξω ντυμένο κρεβάτι για το υπνοδωμάτιο;

Η επιλογή του σωστού κρεβατιού για το υπνοδωμάτιό σας είναι μια σημαντική απόφαση, καθώς το κρεβάτι αποτελεί το κεντρικό κομμάτι του χώρου και επηρεάζει τόσο την αισθητική όσο και την άνεσή σας. Γιατί να επιλέξω ντυμένο κρεβάτι; Τα ντυμένα κρεβάτια είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές, καθώς προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα σε όσους επιθυμούν να συνδυάσουν κομψότητα και λειτουργικότητα. Ας δούμε, λοιπόν, γιατί αξίζει να επιλέξετε ένα ντυμένο κρεβάτι από την εταιρεία μας.

Χειροποίητη ξύλινη κατασκευή

Όλα τα ντυμένα κρεβάτια μας είναι χειροποίητα. Αυτό εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ανθεκτικότητα στον χρόνο. Με προσοχή στη λεπτομέρεια, η διαδικασία κατασκευής ακολουθεί τις υψηλότερες προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας ότι κάθε κρεβάτι είναι μοναδικό.

Ευελιξία στο χρώμα

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα ενός ντυμένου κρεβατιού είναι η ευελιξία που προσφέρει σε σχέδια και αποχρώσεις. Στην εταιρεία μας διαθέτουμε πάνω από 200 επιλογές υφασμάτων, για να βρείτε την ιδανική απόχρωση και υφή που θα ταιριάξει απόλυτα με το στυλ του υπνοδωματίου σας. Από κλασικές γήινες αποχρώσεις μέχρι πιο μοντέρνες και τολμηρές επιλογές, οι δυνατότητες είναι αμέτρητες.

Αλέκιαστα υφάσματα

Τα ντυμένα κρεβάτια μας κατασκευάζονται αποκλειστικά με αλέκιαστα υφάσματα. Αυτό σημαίνει ότι, ακόμα και στην περίπτωση λεκέδων, η φροντίδα και ο καθαρισμός γίνονται εξαιρετικά εύκολα. Τα υφάσματα διατηρούν την ομορφιά τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να απαιτούνται περίπλοκες διαδικασίες καθαρισμού.

Αφαιρούμενο ύφασμα βάσης

Για ακόμα μεγαλύτερη πρακτικότητα, οι βάσεις των κρεβατιών μας διαθέτουν αφαιρούμενο ύφασμα με βέλκρο. Έτσι, μπορείτε να το αφαιρέσετε εύκολα για καθαρισμό ή αντικατάσταση σε περίπτωση φθοράς. Αυτή η δυνατότητα σας επιτρέπει να διατηρείτε το κρεβάτι σας πάντα σε άριστη κατάσταση, χωρίς κόπο.

Επιλογή διαστάσεων κρεβατιού

Όλοι οι χώροι δεν είναι ίδιοι και γι’ αυτό προσφέρουμε τη δυνατότητα κατασκευής του κρεβατιού σας ακριβώς στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Είτε χρειάζεστε ένα μεγαλύτερο είτε χρειάζεστε ένα μικρότερο κρεβάτι, εμείς μπορούμε να το κατασκευάσουμε στις ιδανικές διαστάσεις, ώστε να ταιριάζει τέλεια στο υπνοδωμάτιό σας.

Ψηλά ή χαμηλά πόδια κρεβατιού

Η επιλογή των ποδιών του κρεβατιού είναι ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που επηρεάζει τόσο την εμφάνιση όσο και τη λειτουργικότητα. Προσφέρουμε πολλές επιλογές ανάμεσα σε ψηλά και χαμηλά πόδια, ξύλινα ή μεταλλικά, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο και στις ανάγκες σας. Με τη μεγάλη διάδοση των ρομποτικών σκουπών, παρατηρούμε μια αυξημένη προτίμηση σε ψηλά πόδια, που διευκολύνουν τον καθαρισμό του χώρου κάτω από το κρεβάτι.

Ντυμενα κρεβατια με αποθηκευτικο χωρο

Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κρεβάτι είναι μια επιλογή που προσφέρει εξαιρετική πρακτικότητα. Τα ντυμένα κρεβάτια μας μπορούν να κατασκευαστούν με αποθηκευτικό χώρο, προσφέροντας παράλληλα ανατομικό μεταλλικό πλαίσιο και αναρτήσεις για εύκολο άνοιγμα. Έτσι, κερδίζετε πολύτιμο χώρο αποθήκευσης, χωρίς να θυσιάζετε την αισθητική ή την άνεση.

Επιλογή κομοδίνων

Ένα ντυμένο κρεβάτι μπορεί να συνδυαστεί άψογα με οποιοδήποτε σχέδιο κομοδίνου ή τουαλέτας – συρταριέρας. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα επιλογών, ώστε να δημιουργήσετε ένα αρμονικό σύνολο στο υπνοδωμάτιό σας, που θα αντανακλά το προσωπικό σας στυλ.

Κρεβατι ντυμενο από τα έπιπλα Τηνιακός

Οι επιλογές είναι αναρίθμητες. Εσείς βρείτε το σχέδιο του κρεβατιού που σας ταιριάζει και αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει, για να δημιουργήσετε το υπνοδωμάτιο των ονείρων σας!

Διπλά κρεβάτια

ΝΤΥΜΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ