Εταιρική κοινωνική ευθύνη, Νέα και δράσεις

23 χρόνια “Χαμόγελο”

Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 23 χρόνων προσφοράς «Του Χαμόγελου του Παιδιού» στην ελληνική κοινωνία.

Ο πρόεδρος του οργανισμού, κος Κώστας Γιαννόπουλος, καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου και στη διαχρονική στήριξή του στο έργο του οργανισμού.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, μέλη του ελληνικού Κοινοβουλίου, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, Δικαστικοί Λειτουργοί, επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, εκπρόσωποι ξένων διπλωματικών αρχών στην Ελλάδα, υποστηρικτές, εργαζόμενοι κι εθελοντές του οργανισμού.

Τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση ήταν η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κυρία Ξένη Δημητρίου στην οποία απενεμήθη το βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» για τη συνολική, διαχρονική και πολύτιμη προσφορά της στον τομέα της Παιδικής Προστασίας.

Στην λιτή αυτή εκδήλωση είχε την τιμή να είναι καλεσμένη και η εταιρία μας, η οποία εκπροσωπήθηκε από την διοίκηση της. Τα έπιπλα Τηνιακός ως εταιρία θέλουν να ευχηθούν ό,τι καλύτερο, να δώσουν πολλά συγχαρητήρια στον κ. Γιαννόπουλο, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του οργανισμού και υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν το θεάρεστο έργο του «Χαμόγελου», υπενθυμίζοντας και καλώντας όλους να συνδράμουν στα παιδιά που έχουν ανάγκη.