Νέα και δράσεις

Έπιπλα Stock House

έπιπλα Τηνιακός Stock House

Το έπιπλα Τηνιακός Stock House άνοιξε!

Το Τηνιακός Stock House είναι το νέο κατάστημα που δημιουργήθηκε ειδικά για να προσφέρει ακόμα περισσότερη ευκολία στους πελάτες μας. Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από έπιπλα εκθεσιακά και stock σε απίστευτα χαμηλές τιμές για όλους τους χώρους. Με μοναδικά κομμάτια από τη συλλογή Τηνιακός, αυτό το κατάστημα σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε και να συμπληρώσετε την επίπλωσή σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Ετοιμοπαράδοτα έπιπλα

Αν θέλετε να αποκτήσετε ποιοτικά έπιπλα σε προνομιακές τιμές, τότε το Stock House είναι η ιδανική επιλογή για εσάς! Όλα τα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα και μπορείτε να τα αποκτήσετε με μεγάλες εκπτώσεις, αρκεί να βιαστείτε και να τα κλείσετε πριν εξαντληθούν.

Πού θα βρείτε Στοκ έπιπλα;

Το κατάστημά μας βρίσκεται στη Νέα Ιωνία, Ελευθερίου Βενιζέλου 129 και ακολουθεί  το ωράριο όλων των εκθέσεων Τηνιακός.
Επισκεφθείτε, λοιπόν, το κατάστημά μας και ανακαλύψτε την επίπλωση που ταιριάζει στον χώρο σας, με απλό και εύκολο τρόπο. Σας περιμένουμε!

Διεύθυνση:

Ελευθερίου Βενιζέλου 129, Νέα Ιωνία

Ωράριo:

  • Καθημερινές: 10:00 - 21:00
  • Σάββατο: 10:00 - 18:00
  • Κυριακή: Σύμφωνα με το πρόγραμμα του εμπορικού συλλόγου

Τα έπιπλα που απεικονίζονται αποτελούν μεμονωμένα τεμάχια της συλλογής μας, δεν κρατούνται χωρίς καταχωρημένη παραγγελία. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές της δεδομένης χρονικής στιγμής και δεν εξασφαλίζεται η διάθεσή των ίδιων επίπλων στο μέλλον.