Εταιρική κοινωνική ευθύνη, Νέα και δράσεις

Τιμητική εκδήλωση για τον Ο.Φ.Ν.Ι.

Η Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, αποτελεί σημαντική ημερομηνία τόσο για την εταιρία μας όσο και για τις πρωταθλήτριες της Γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Ο.Φ.Ν.Ι. (Όμιλος Φιλάθλων Ν. Ιωνίας), που κατέκτησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο για το έτος 2017-2018.

Η εταιρία μας ως μέγας χορηγός, διοργάνωσε εκδήλωση για να τιμήσει τους νταμπλούχους στο κεντρικό κατάστημά της, στη Ν. Ιωνία όπου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, κ. Γρηγόρης Τηνιακός, συνεχάρη και εξήρε το ήθος και την αποτελεσματικότητα τόσο των αθλητών, όσο και του προπονητικού τιμ και της διοίκησης του Ο.Φ.Ν.Ι., ενώ κλείνοντας δήλωσε ότι: «Και ως Ιωνιώτης αισθάνομαι και μια επιπλέον ηθική ικανοποίηση, γιατί από αυτή την πόλη έχουμε ξεκινήσει το χτίσιμο της εταιρείας μας. Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους όσοι μας τίμησαν σήμερα με την παρουσία τους και να ευχηθώ ολόψυχα ότι η ομάδα του ΟΦΝΙ να είναι πάντα πρωταθλητής τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από την ομάδα και τους παράγοντες του Ο.Φ.Ν.Ι. και εξέχουσες προσωπικότητες της πόλης όπως ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδελφείας, Ν. Χαλκηδόνος και Ηρακλείου κ.κ. Γαβριήλ, ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης, ο πρώην Αντινομάρχης Αττικής και πρώην Αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Νίκος Δακουτρός, ο Πρόεδρο της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας κ. Χάρης Σαπουντζάκης, ο ιδιοκτήτης της «Κάβα Νέκταρ», επίσης χορηγό της ομάδας του Ο.Φ.Ν.Ι., κ. Γεώργιος Τσιακαλάκης, ο Δημ. σύμβουλος Μεταμόρφωσης και επικεφαλής της παράταξης   “Συμμαχία Πολιτών” και εκδότης εφημερίδας κ. Βασίλης Καραβάκος, ο εκδότης της εφημερίδας “Χτύπος” κ. Αντώνης Κατωπόδης, ο εκδότης του “Ionianet” κ. Βασίλης Μαγκαναδέλης καθώς και δημότες και επαγγελματίες της περιοχής.

η εκδήλωση στο κατάστημα Τηνιακός στη Ν. Ιωνία

Η Γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Ο.Φ.Ν.Ι.

ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδελφείας, Ν. Χαλκηδόνος και Ηρακλείου κ.κ. Γαβριήλ με την ομάδα, τον πρόεδρο και τους χορηγούς

Ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος του ΟΦΝΙ, ο παίχτες και οι χορηγοί σε αναμνηστική φωτογραφία

Η οικογένεια Τηνιακός με τους προπονητές και παίχτες του ΟΦΝΙ

Οι χορηγοί με τον πρόεδρο του ΟΦΝΙ, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή κ. Λύσσανδρο Γεωργαμλή και τον επικεφαλή της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτη Μανούρη

ο κ. Γρ. Τηνιακός και ο κ. Γ. Τσιακαλάκης, οι μεγαλοι χορηγοί  του ΟΦΝΙ  με τους προπονητές των πρωταθλητών

Τα κύπελλα των πρωταθλητών παρέμειναν τιμητικά για πέντε ημέρες στο κατάστημα Τηνιακός στη Ν. Ιωνία.

Σχετικές δημοσιεύσεις