Νέα και δράσεις

Τα έπιπλα Τηνιακός στο GNTM GR

Μια ακόμα επιτυχημένη συνεργασία της εταιρίας μας με την εταιρία παραγωγής του δημοφιλούς show GNTM Greece.
Μια από τις best seller  κρεβατοκάμαρες της εταιρείας μας επιλέχτηκε για το σκηνικό σε δοκιμασία αποχώρησης στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 17-11-2020.

Οι λιτές και μοντέρνες γραμμές του σετ κρεβατοκάμαρας OLIVE που επελέγη ανταποκρίνοταν στη μινιμαλ αισθητική και έδεναν αρμονικά με όλο το σκηνικό και έτσι αναδείχτηκε το προϊόν σε συνδυασμό με τους διαγωνιζομένους.

Για μια ακόμα φορά, ένα προϊόν της εταιρίας μας, επαληθεύει τη θέση του στην υψηλή προτίμηση των πελατών μας τόσο ποιοτικά όσο και αισθητικά.

Ευχαριστούμε θερμά για τα θετικά σχόλια και είμαστε στις επάλξεις, ακόμη και εν μέσω πανδημίας, για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Set κρεβατοκαμαρα OLIVE THNIAKOΣ
Σετ κρεβατοκάμαρας OLIVE

Σετ κρεβατοκάμαρας OLIVE

Από: 990,00
Σετ κρεβατοκάμαρας OLIVE Σετ κρεβατοκάμαρας σε μοντέρνο και minimal ύφος με διχρωμίες. Το ψηλό μεταλλικό πόδι που διαθέτει το κρεβάτι σας επιτρέπει να καθαρίζετε με ευκολία τον χώρο κάτω από αυτό. Διατίθεται σε φυσικό ανοιχτό χρώμα με ανθρακί λεπτομέρειες. Το σετ περιλαμβάνει:
  • Διπλό κρεβάτι
  • Ξύλινες τάβλες στήριξης
  • Κομοδίνα (2)
  • Τουαλέτα (1)
  • Καθρέφτη (1)
Υλικό κατασκευής: Τεχνητός καπλαμάς  με αντιχαρακτική επιφάνεια για αντοχή σε χτυπήματα - φθορές. Διαστάσεις: Κρεβάτι: 168 Πλάτος x 210 Μήκος x 106 Ύψος (για στρώμα 150x198cm) Ύψος κεφαλαριού: 1,01cm Κομοδίνο: 55 Πλάτος x 43 Βάθος x45 Ύψος Τουαλέτα: 90 Πλάτος x 43 Βάθος x 90 Ύψος Καθρέπτης: 90 Ύψος x 90 Πλάτος
Προσθήκη στο καλάθι