Νέα και δράσεις

Παρουσίαση βιβλίου Μίμη Δομάζου

Παρουσίαση βιβλίου Μίμη Δομάζου “ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ …ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ”

Με μεγάλη μας τιμή, συμμετέχουμε στην επικοινωνία της εκδήλωσης για το βιβλίο του Μίμη Δομάζου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Με αυτήν την ευκαιρία, μας χαροποίησε ιδιαιτέρως η γνωριμία μας με τον “στρατηγό” του ελληνικού ποδοσφαίρου στο κατάστημά μας στο Ίλιον, όπου συζήτησε σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα με το στέλεχός της εταιρίας Αλέξανδρο Τηνιακό για ενδιαφέροντα θέματα γύρω από τον αθλητισμό, το τότε και το σήμερα, αλλά και τις δραστηριότητές του.

Η εταιρία Τηνιακός αναγνωρίζει τη σημαντικότητα του αθλητισμού και προσπαθεί να τον στηρίζει, όσο είναι εφικτό, σε μια κοινωνία “τεχνολογική”, όπως η σημερινή. Μέσα από αυτό το πρίσμα, είμαστε στο πλάι ανθρώπων που συνέβαλαν και εξακολουθούν να συμβάλλουν στον αθλητισμό και στον πολιτισμό, αναδεικνύοντας σε κάθε περίπτωση το ήθος και τις αξίες. Τέτοιες προσωπικότητες, όπως ο Μίμης Δομάζος, εξύψωσαν με την παρουσία τους τον αθλητισμό, πρόβαλαν το αθλητικό ιδεώδες και του ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσει και να διανθίζει τις δραστηριότητές του ως άξιος πρεσβευτής τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις