Νέα και δράσεις

Κοπή πίτας έπιπλα Τηνιακός 2019

Το Σάββατο 26/1/19 πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας σε αλυσίδα εστιατορίων στη Νέα Ιωνία.
Η φετινή κοπή πίτας αφενός ήταν μια ευκαιρία να συναντηθούν όλα τα τμήματα της οικογένειας Τηνιακός όπως διοίκηση, πωλήσεις, παραγωγή, αποθήκη και τμήμα διακίνησης έτσι ώστε να συσφιχθούν οι διαπροσωπικές σχέσεις αλλά αποτέλεσε σημαντικό γεγονός για τα έπιπλα Τηνιακός διότι φέτος γιορτάζουν τα 40 χρόνια αδιαλείπτης παρουσίας στο χώρο του επίπλου.
Σε κλίμα ευχάριστο και χαλαρό ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος, κ. Γρηγόρης Τηνιακός έκανε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία της εταιρίας, με ειδικές αναφορές σε άτομα και εταιρίες που αποτέλεσαν σημεία σταθμούς στη διαδρομή των επίπλων Τηνιακός και ευχαρίστησε όλους αυτούς που συνέβαλλαν και συμβάλλουν στην ανοδική πορεία, στο όραμα, στην αναγνωρισιμότητα και την καλή φήμη της εταιρίας.

Με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, θα θέλαμε να ευχηθούμε από καρδιάς ένα αισιόδοξο, τυχερό και επιτυχημένο 2019 στο αγοραστικό κοινό μας για την θερμή αποδοχή που μας έδειξε για ακόμη ένα χρόνο και να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια υλοποίησης του σλόγκαν μας: “Οικονομία για το σήμερα, έξυπνες επιλογές για μια ολόκληρη ζωή!”