Νέα και δράσεις

Κοπή πίτας εταιρίας Τηνιακός

Tο Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018, η εταιρία ΤΗΝΙΑΚΟΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε εστιατόριο της Νέας Ιωνίας.

Η κοπή της πρωτοχρονιατικης πίτας αποτελει παράδοση στην εταιρία μας. Αφενός, είναι μια ευκαιρία να ευχηθούμε ολόψυχα ένα καλύτερο μέλλον, δημιουργικό και παραγωγικό σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, αφετέρου αποτελεί μοναδική ευκαιρία, ένα καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού, για να συναντηθούμε όλα τα μέλη της οικογένειας ΤΗΝΙΑΚΟΣ, εργαζόμενοι από το τεχνικό τμήμα, την αποθήκη, τις πωλήσεις και τη διοίκηση. Η εκδήλωση αυτή συσφίγγει τις διαπροσωπικές σχέσεις, την ίδια ώρα που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για το νέο έτος.

Η κοπή έλαβε χώρα σε εστιατόριο της Νέας Ιωνίας, καθώς η εταιρία μας παραμένει πιστή στον τοπικό χαρακτήρα της αγοράς. Στη Νέα Ιωνία ξεκινήσαμε την πορεία μας με το πρώτο κατάστημα και δεν ξεχνούμε τη θερμή αποδοχή του αγοραστικού κοινού στα πρώτα βήματα και σήμερα, περίπου 40 χρόνια μετά.

Με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη ζεστή ατμόσφαιρα που ακολούθησε, θα θέλαμε να ευχηθούμε από καρδιάς ένα δημιουργικό κι επιτυχημένο σε κάθε τομέα 2018, γεμάτο χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία.