Νέα και ενέργειες της εταιρίας επίπλων Τηνιακός που αποσκοπούν στην συμβολή αντιμετώπισης περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων.

Σε επικοινωνία μας το Χαμόγελο του Παιδιού εξέφρασε την ανάγκη του για μια τραπεζαρια με καρέκλες για το σπίτι στο Περιστέρι. Όπως ήταν φυσικό, ανταποκριθήκαμε άμεσα και υλοποιήσαμε την χορηγία.
Για άλλη μία φορά δείξατε την αγάπη σας, ξεπερνώντας το αναμενόμενο στις συμμετοχές του διαγωνισμού μας! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες και ειδικά αυτούς που είναι ήδη πελάτες μας, καθώς έγραψαν την προσωπική τους εμπειρία από τα έπιπλα ΤΗΝΙΑΚΟΣ. Γι' αυτόν τον λόγο, είμαστε υπόχρεοι να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά τις ενέργειές μας.
Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Νικήτρια του διαγωνισμού για μια δωροεπιταγή 200€, η κυρία Rania Karagianni. Συγχαρητήρια! Να ευχαριστήσουμε όλους για την συμβολή τους στην πάρα πολύ μεγάλη απήχηση του διαγωνισμού και τα όμορφα σχόλιά σας. Η θετική ανταπόκρισή σας στον διαγωνισμό μας παρακινεί να συνεχίσουμε με νέες και μεγαλύτερες προσφορές!

2o αφιέρωμα στον Παραδοσιακό χορό

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις καλά κρατούν και, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, η παράδοση και η τέχνη παντρεύονται με τρόπο μοναδικό, εξυψώνοντας τον πολιτισμό και το πνεύμα της ομόνοιας, της ομαδικότητας, της φιλίας. Στα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού, στις γειτονιές της Αθήνας και σε άλλες μικρές και μεγάλες πόλεις, συμμετέχουν πολίτες όλων των ηλικιών, με μοναδικό κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για την παράδοση, τη μουσική, τον χορό. Οι πολιτιστικοί σύλλογοι αναλαμβάνουν να γιορτάσουν το τέλος μιας δύσκολης χρονιάς, μιας χρονιάς προκλήσεων και δοκιμασιών, αλλά και να καλωσορίσουν το καλοκαίρι με τρόπο ξεχωριστό και πανηγυρικό!

Εκδήλωση Τεχνόπολις

Με μεγάλη μας χαρά αποτελέσαμε μέρος της εκδήλωσης στην Τεχνόπολη στο Γκάζι με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Μίμη Δομάζου "Μυστικά... και άλλες αποκαλύψεις" Ένα πραγματικά ενδιαφέρον λεύκωμα δια χειρός του "Στρατηγού" για ποδοσφαιρόφιλους ανεξαρτήτως ομάδας.
Παρουσίαση βιβλίου Μίμη Δομάζου «ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ …ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» Με μεγάλη μας τιμή, συμμετέχουμε στην επικοινωνία της εκδήλωσης για το βιβλίο του Μίμη Δομάζου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Με αυτήν την ευκαιρία, μας χαροποίησε ιδιαιτέρως η γνωριμία μας με τον «στρατηγό» του ελληνικού ποδοσφαίρου στο κατάστημά μας στο Ίλιον, όπου συζήτησε

Χορηγία στο Χαμόγελο του Παιδιού

Η εταιρεία Τηνιακός ΑΕ πιστή στη δέσμευσή της στα παιδιά αποφάσισε να στηρίξει τις δράσεις του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας για το 2017 το ποσό των 10.000€ με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στα σπίτια του.

Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός επίπλων

Η εταιρία μας, κατέχοντας μία από τις πρώτες θέσεις επί σειρά ετών στον χώρο της επιπλοποιίας, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει προϊόντα που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες στα Έπιπλα Τηνιακός αποτελεί τη μεγαλύτερη καταξίωση για εμάς στον κλάδο του επίπλου. Γι’ αυτό αποφασίσαμε και Θα θέλαμε να

Χορηγία σε ΑΕ Αχιλλεύς

Ο αθλητισμός για παιδιά και εφήβους είναι ευκαιρία για κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση σε υγιείς συνθήκες. Στο πλαίσιο στήριξης αυτής της ιδέας από την εταιρία μας, πραγματοποιήθηκε χορηγία στις αγωνιστικές φανέλες της ομάδας μπάσκετ ΑΕ Αχιλλεύς καθώς και στα προπονητικά μπλουζάκια. Παράλληλα αναρτήθηκε διαφημιστικό πανό στην έδρα της.
ΕΠΑΝΩ