Νέα και ενέργειες της εταιρίας επίπλων Τηνιακός που αποσκοπούν στην συμβολή αντιμετώπισης περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων.

Για μια ακόμη φορά, μένουμε έκπληκτοι από τα όμορφα σχόλιά σας αλλά και από τις συμμετοχές σας που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο! Κάθε επιτυχημένος διαγωνισμός, μας δείχνει την εκτίμησή σας και μας ωθεί σε νέες και περισσότερες ενέργειες. Σας ευχαριστούμε! Νικητής του διαγωνισμού...
Θέλοντας να συμπαρασταθούμε στους συμπολίτες μας που βίωσαν μια ανείπωτη καταστροφή, προσπαθούμε να σκεφτούμε τρόπους για να βοηθήσουμε. Σήμερα ξεκίνησε το πρώτο φορτηγό με είδη πρώτης ανάγκης όπως το νερό.Ελπίζουμε ότι η συνδρομή μας θα συνεισφέρει έστω και λίγο στην ανακούφιση των ανθρώπων που επλήγησαν και θα συνεχίσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε να προσφέρουμε.
Σε επικοινωνία μας το Χαμόγελο του Παιδιού εξέφρασε την ανάγκη του για μια τραπεζαρια με καρέκλες για το σπίτι στο Περιστέρι. Όπως ήταν φυσικό, ανταποκριθήκαμε άμεσα και υλοποιήσαμε την χορηγία.
Για άλλη μία φορά δείξατε την αγάπη σας, ξεπερνώντας το αναμενόμενο στις συμμετοχές του διαγωνισμού μας! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες και ειδικά αυτούς που είναι ήδη πελάτες μας, καθώς έγραψαν την προσωπική τους εμπειρία από τα έπιπλα ΤΗΝΙΑΚΟΣ. Γι' αυτόν τον λόγο, είμαστε υπόχρεοι να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά τις ενέργειές μας.
Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Νικήτρια του διαγωνισμού για μια δωροεπιταγή 200€, η κυρία Rania Karagianni. Συγχαρητήρια! Να ευχαριστήσουμε όλους για την συμβολή τους στην πάρα πολύ μεγάλη απήχηση του διαγωνισμού και τα όμορφα σχόλιά σας. Η θετική ανταπόκρισή σας στον διαγωνισμό μας παρακινεί να συνεχίσουμε με νέες και μεγαλύτερες προσφορές!

2o αφιέρωμα στον Παραδοσιακό χορό

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις καλά κρατούν και, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, η παράδοση και η τέχνη παντρεύονται με τρόπο μοναδικό, εξυψώνοντας τον πολιτισμό και το πνεύμα της ομόνοιας, της ομαδικότητας, της φιλίας. Στα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού, στις γειτονιές της Αθήνας και σε άλλες μικρές και μεγάλες πόλεις, συμμετέχουν πολίτες όλων των ηλικιών, με μοναδικό κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για την παράδοση, τη μουσική, τον χορό. Οι πολιτιστικοί σύλλογοι αναλαμβάνουν να γιορτάσουν το τέλος μιας δύσκολης χρονιάς, μιας χρονιάς προκλήσεων και δοκιμασιών, αλλά και να καλωσορίσουν το καλοκαίρι με τρόπο ξεχωριστό και πανηγυρικό!

Εκδήλωση Τεχνόπολις

Με μεγάλη μας χαρά αποτελέσαμε μέρος της εκδήλωσης στην Τεχνόπολη στο Γκάζι με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Μίμη Δομάζου "Μυστικά... και άλλες αποκαλύψεις" Ένα πραγματικά ενδιαφέρον λεύκωμα δια χειρός του "Στρατηγού" για ποδοσφαιρόφιλους ανεξαρτήτως ομάδας.
Παρουσίαση βιβλίου Μίμη Δομάζου «ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ …ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» Με μεγάλη μας τιμή, συμμετέχουμε στην επικοινωνία της εκδήλωσης για το βιβλίο του Μίμη Δομάζου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Με αυτήν την ευκαιρία, μας χαροποίησε ιδιαιτέρως η γνωριμία μας με τον «στρατηγό» του ελληνικού ποδοσφαίρου στο κατάστημά μας στο Ίλιον, όπου συζήτησε

Χορηγία στο Χαμόγελο του Παιδιού

Η εταιρεία Τηνιακός ΑΕ πιστή στη δέσμευσή της στα παιδιά αποφάσισε να στηρίξει τις δράσεις του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας για το 2017 το ποσό των 10.000€ με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στα σπίτια του.
ΕΠΑΝΩ