ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ ΕΠΙΠΛΩΝ

Οι παρακάτω προτάσεις επίπλων αποτελούν ιδανικούς συνδυασμούς για μικρούς χώρους, εξοχικές κατοικίες, φοιτητικά σπίτια ή ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Airbnb.

Πρόταση επίπλωσης Α

838 €

Πρόταση οικονομικής επίπλωσης με διπλό κρεβάτι, καναπέ-κρεβάτι και έπιπλο tv. Βασικό πακέτο επίπλων που προσφέρει 3 θέσεις ύπνου. Ιδανικό για ιδιοκτήτες χώρων Airbnb ή γκαρσονιέρες.

Πρόταση επίπλωσης B

611 €

Πρόταση επίπλωσης που καλύπτει σαλόνι και υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και στρώμα, καναπέ-κρεβάτι, τραπεζάκι σαλονιού και έπιπλο TV.
Πακέτο επίπλων που παρέχει 4 θέσεις ύπνου. Προτείνεται σε ιδιοκτήτες χώρων Airbnb και ενοικιαζόμενων δωματίων.

Πρόταση επίπλωσης Γ

1055 €

Βασική πρόταση 3 τεμαχίων με 4 θέσεις ύπνου. Προτείνεται για μικρούς χώρους ή για επιμέρους ανανέωση επίπλωσης. Με διπλό κρεβάτι, καναπέ-κρεβάτι και τραπεζάκι σαλονιού.

Πρόταση επίπλωσης Δ

1300 €

Πακέτο επίπλωσης με διπλό κρεβάτι, καναπέ-κρεβάτι, έπιπλο tv και τραπεζαρία με καρέκλες. Καλύψτε τις βασικές ανάγκες για τραπεζαρία, υπνοδωμάτιο και σαλόνι, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την οικονομία και την εργονομία. Ο καναπές γίνεται εύκολα κρεβάτι και διαθέτει και αποθηκευτικό χώρο, ενώ το τραπέζι διαθέτει επέκταση, για να καλύπτει τις ανάγκες σας χωρίς να πιάνει χώρο.

Πρόταση επίπλωσης E

1698 €

Πακέτο επίπλωσης που καλύπτει τα κυρίως έπιπλα σε υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία και σαλόνι. Προτείνεται για ανανέωση των βασικών επίπλων ή για ιδιοκτήτες διαμερισμάτων Airbnb που επιθυμούν την βέλτιστη εμπειρία για τους πελάτες τους αφού το ντυμένο κρεβάτι ξεφεύγει από το συνηθισμένο ξύλινο κρεβάτι και το ανατομικό στρώμα STAR εγγυάται μια άνετη εμπειρία ύπνου.