ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ ΕΠΙΠΛΩΝ

Οι παρακάτω προτάσεις επίπλων αποτελούν ιδανικούς συνδυασμούς για μικρούς χώρους, εξοχικές κατοικίες, φοιτητικά σπίτια ή ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Airbnb.

Πρόταση επίπλωσης Α

1.363 €

Πρόταση οικονομικής επίπλωσης με διπλό κρεβάτι με ενσωματωμένα κομοδίνα, καναπέ-κρεβάτι, τραπεζάκι και έπιπλο tv. Βασικό πακέτο επίπλων που προσφέρει 3 θέσεις ύπνου. Ιδανικό για ιδιοκτήτες χώρων Airbnb ή γκαρσονιέρες.

Πρόταση επίπλωσης B

1.989 €

Πλήρης πρόταση επίπλωσης σπιτιού που καλύπτει σαλόνι, τραπεζαρία και υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, γωνιακό καναπέ, τραπεζάκι σαλονιού, έπιπλο TV και τραπεζαρία με καρέκλες.
Πακέτο επίπλων που προτείνεται σε ιδιοκτήτες χώρων Airbnb αλλά και σε σπίτια μικρών τετραγωνικών.

Πρόταση επίπλωσης Γ

2.825 €

Πρόταση επίπλωσης 6 τεμαχίων με 4 θέσεις ύπνου. Προτείνεται για πλήρη ανανέωση χώρου Airbnb και σπιτιού. Με διπλό κρεβάτι, γωνιακό καναπέ-κρεβάτι και τραπεζάκι σαλονιού, σύνθετο και τραπεζαρία με καρέκλες.

Πρόταση επίπλωσης Δ

3.522 €

Πακέτο επίπλωσης με ντυμένο διπλό κρεβάτι, γωνιακό καναπέ, έπιπλο tv και τραπεζαρία με καρέκλες και πάγκο. Καλύψτε τις ανάγκες όλων των χώρων του σπιτιού, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την οικονομία, την εργονομία αλλά και την καλαισθησία.

Πακέτα επίπλωσης Mediterranean

Τα προϊόντα Mediterranean είναι υψηλής αντοχής και ποιότητας και αποτελούν ιδανική Value for Money λύση για αυτούς που επιθυμούν ΜΑΣΙΦ και ΜΙΝΙΜΑΛ επίπλωση για τον χώρο τους.
Τα έπιπλα Mediterranean χαρακτηρίζονται από εξαιρετικό φινίρισμα και προσεγμένες λεπτομέρειες όπως στρογγυλεμένες γωνιές, μηχανισμούς soft close στα πορτάκια, ψηλά μασιφ-σταθερά πόδια και πινελιές γκρι λάκας που αναδεικνύουν αρμονικά τον σκούρο καρυδί και φυσικό χρωματισμό όπου διατίθεται η σειρά.