Νέα και δράσεις

Tι να προσέξετε στην αγορά των επίπλων σας

Πολυμορφικός καναπές PORTO σε σχήμα Π

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – Ελληνικές επιχειρήσεις μπορεί να είναι, Ελληνικά προϊόντα όμως έχουν;Ολα τα έπιπλα είναι παραγωγής μας, αυτό μας επιτρέπει να ελεγχουμε τόσο την ποιότητα όσο και την ορθότητα κατασκευής τους σε κάθε σημείο της παραγωγής.Από το 1979 προσφέρουμε αυτό που λέμε:Οικονομία για το σήμερα, έξυπνες επιλογές για μια ολόκληρη ζωή!

ΕΠΙΛΟΓΕΣ – Τα έπιπλα σας, εκτός από την καλή τιμή, πρέπει να εξυπηρετούν το προσωπικό σας ΓΟΥΣΤΟ αλλά και τις ΑΝΑΓΚΕΣ σας. Τα έπιπλα Τηνιακός διαθέτουν μεγάλη γκάμα επιλογών σε σχέδια και σε υφάσματα.

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ – Θα περιμένετε παραλαβή container από 30 έως 60 ημέρες; Η οργανωμένη παραγωγή και η πάντα ενημερωμένη αποθήκη μας παρέχουν τη δυνατότητα να γίνονται παραδόσεις χωρίς καθυστερήσεις.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – Τα έπιπλά σας δεν έχουν θέση στο πεζοδρόμιο… Ο εκσυγχρονισμένος στόλος οχημάτων και το έμπειρο, μόνιμο προσωπικό μας μεταφέρει και τοποθετεί τα έπιπλα στον χώρο σας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ι ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΕΣ; – Οι τιμές που σας ανακοινώνουν περιλαμβάνουν όλες τις χρεώσεις; Όλες οιτιμές που αναφέρουμε είναι τελικές τιμές μετρητοίς με Φ.Π.Α., χωρίς κρυφές χρεώσεις και άλλα τεχνάσματα.

Επιπλέον η εταιρία μας ακολουθεί την ίδια πολιτική για περισσότερο από 30 χρόνια που υπαγορεύει την εξυπηρέτηση του πελάτη, γιατί τα έπιπλα σας, ειδικότερα αυτή την εποχή, είναι επένδυση!

www.tiniakos.gr