ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ ΕΠΙΠΛΩΝ

Οι παρακάτω προτάσεις επίπλων αποτελούν ιδανικούς συνδυασμούς για μικρούς χώρους, εξοχικές κατοικίες, φοιτητικά σπίτια ή ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Airbnb.

Πρόταση επίπλωσης Α

784 €

Πρόταση οικονομικής επίπλωσης με διπλό κρεβάτι, τριθέσιο καναπέ και τραπεζάκι σαλονιού. Βασικό πακέτο επίπλων που προσφέρει 3 θέσεις ύπνου. Ιδανικό για ιδιοκτήτες χώρων Airbnb ή γκαρσονιέρες.

Πρόταση επίπλωσης B

884 €

Πρόταση οικονομικής επίπλωσης με διπλό κρεβάτι, καναπέ-κρεβάτι και τραπεζάκι σαλονιού.
Πακέτο επίπλων που παρέχει 4 θέσεις ύπνου. Προτείνεται σε ιδιοκτήτες χώρων Airbnb και ενοικιαζόμενων δωματίων.

Πρόταση επίπλωσης Γ

1179 €

Ιδανική πρόταση για ενιαίους χώρους, αφού μπορείτε να επιλέξετε την ίδια απόχρωση υφάσματος σε καναπέ και κρεβάτι, έτσι ώστε να υπάρχει αρμονία και ομοιομορφία. Παράλληλα, το ντυμένο κρεβάτι, χάρη στη βάση woodbox, παρέχει ιδανική στήριξη του στρώματος για καλύτερη εμπειρία ύπνου. Το σετ συμπληρώνεται με ένα βοηθητικό τραπεζάκι που λειτουργεί ως κομοδίνο ή τραπεζάκι σαλονιού.

Πρόταση επίπλωσης Δ

1206 €

Πακέτο επίπλωσης με διπλό κρεβάτι, γωνιακό καναπέ και τραπεζαρία. Καλύψτε τις βασικές ανάγκες για τραπεζαρία, υπνοδωμάτιο και σαλόνι, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την οικονομία και την εργονομία. Ο γωνιακός καναπές αλλαζει εύκολα την αριστερή σε δεξια γωνία, ενώ το τραπέζι διαθέτει συνολικές επεκτάσεις 60 εκ., για να καλύπτει τις ανάγκες σας χωρίς να πιάνει χώρο.

Πρόταση επίπλωσης E

1735 €

Πακέτο επίπλωσης με ολοκληρωμένο σετ κρεβατοκάμαρας, καναπέ-κρεβάτι και τραπεζαρία. Η πρόταση αυτή καλύπτει όλη την επίπλωση της κρεβατοκάμαρας, την βασική επίπλωση τραπεζαρίας (τραπέζι & καρέκλες) και προσφέρει 2 επιπλέον θέσεις ύπνου με τον καναπέ-κρεβάτι που διαθέτει ανατομικά στρώματα. Προτείνεται για νέα ζευγάρια που διαμένουν σε μικρούς χώρους και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων Airbnb που επιθυμούν την βέλτιστη εμπειρία για τους πελάτες τους με πλήρη επίπλωση κρεβατοκάμαρας.

Πρόταση επίπλωσης ΣΤ

1860 €

Πρόταση επίπλωσης με διπλό κρεβάτι, καναπέ-κρεβάτι και τραπεζαρία. Ταιριάξτε το διπλό ντυμένο κρεβάτι με τη διακόσμηση του χώρου σας. Ο καναπές-κρεβάτι με 2 ανατομικά στρώματα θα εξυπηρετήσει αναπαυτικά κάθε επισκέπτη, ενώ η επεκτεινόμενη τραπεζαρία θα παρέχει τον χώρο που χρειάζεστε για όλους τους καλεσμένους σας.